Mnenja

Root  /  Mnenja

Odzivi strank

S tehniko shiatsu pri g. Janiju (Panacea) me je seznanila sodelavka in zaradi podobnih zdravstvenih težav (Chronova bolezen) sem se pred šestimi leti odločil za prvi obisk. Že po prvem obisku sem se počutil prijetno spočitega in napolnjenega z energijo, tako da sem se po priporočilu shiatsu mojstra odločil še za nekaj nadaljnih rednih terapij. Stanje težav s črevesjem se je vidno izboljševalo, kot tudi splošno fizično in psihično počutje.
Tako sem v vednosti zdravnika specialista poskusno ukinil redno kronično terapijo z zdravili za odpravljanje simptomov Chronove bolezni in sedaj to obdobje brez zdravil traja že pet let.V vsem tem obdobju se redno, dvakrat mesečno poslužujem shiatsu masaže pri g. Janiju in z boleznijo praktično nimam več težav, počutje pa je odlično. Za nadaljno redno shiatsu terapijo sem se odločil tudi zaradi dokaj izčrpajočega delovnika- pogosto se zgodi, da že med samo masažo padem v kratek, a krepčilen spanec in že ta mi povrne neverjetno veliko energije.

Benjamin Brulc, mag. farm.


Za shiatsu masažo sem se odločila zaradi dokaj močnih menstrualnih bolečin. Zaenkrat sem opravila tri zaporedne terapije, v katerih se je stanje vidno izboljševalo. Velik napredek sem opazila že med samo masažo, saj so me kritične točke pri drugi terapiji občutno manj bolele, kot pri prvi, pri tretji terapiji pa bolečin praktično nisem več zaznala. Tudi bolečine med menstruacijo so se občutno zmanjšale.

 

Sandra Kos, mag. farm.


Sedem mesecev sem trpela neznosne nečloveške bolečine po vsej levi nogi, ki so bile vsak dan hujše. Osebna zdravnica mi je predpisala zelo močne tablete proti bolečinam in mi rekla, naj počakam, da izzvenijo. To se žal ni zgodilo. Stanje se je drastično poslabšalo, tako da mi nazadnje niso pomagale niti tablete niti najmočnejše injekcije proti bolečinam. Nisem mogla več ne hoditi ne sedeti in ne ležati. Ves dan in vso noč sem se zvijala od bolečin in iskala položaje telesa, v katerih bi bile bolečine vsaj za odtenek manjše. Vse moje misli in čustva je okupiral nenehen neuspešen boj proti vseprisotni bolečini. Vsak gib mi je povzročal nepredstavljivo trpljenje. Naposled me je ortoped poslal na magnetno resonanco, kjer so ugotovili, da imam hernijo diska.
Medvretenčna ploščica 
L5 je vse močneje pritiskala na korenino živca S1. Ortoped mi je svetoval nujno operacijo, kar zame sploh ne pride v poštev, ker sem alergična na narkozo in bi lahko končala v komi. Poleg tega so te operacije zelo tvegane in v preveč primerih lahko menda celo poslabšajo obstoječe stanje. Na svojo veliko srečo sem spoznala shiatsu terapevta Janija Golobiča, ki je imel že veliko izkušenj s podobnimi primeri. Po dveh mesecih shiatsu terapij so bolečine popolnoma izginile in lahko povsem normalno hodim in se premikam.
Prej nisem mogla priti niti iz spalnice do WC-ja, sedaj pa grem lahko brez težav tudi na sprehod v naravo. Gospodu Janiju Golobiču sem neskončno hvaležna za ves trud in znanje. Mirno lahko rečem, da so mi njegove shiatsu terapije rešile življenje. 

 

Marjetka Jeršek


 

Z vami želim deliti svojo izkušnjo: Kot veliko ljudi, ki veliko sedijo in imajo pri delu prisiljeno držo sem imela bolečine v "križu" in v vratnem delu hrbtenice pri svojih 20 letih. Te bolečine so bile prisotne kar celih 50 let (ja pol stoletja) enkrat več drugič spet manj. Seveda sem si pomagala z protibolečinskimi tabletami. To ni bilo pogodu mojemu želodcu. Pojedla sem veliko tablet. Z leti se je stanje samo slabšalo. Bolečine so bile pogostejše. Začeli so me boleti sklepi, posebno v kolenih. Tablet nisem mogla več uživati. Zdravstveno stanje pa se mi je slabšalo. Zaradi bolečin se nisem veliko gibala in začele so se težave z prekrvavitvijo in podobnim. V življenju me sreča večkrat obišče, tako je bilo tudi tokrat. Z možem sva na sejmu Narava-Zdravje srečala gospoda Janija Golobiča, ki izvaja terapijo shiatsu. Dogovorili smo se za terapijo. Po začetnih dveh treh terapijah so bolečine postopoma izginjale. Ne morete si misliti, kako dober je občutek, ko se zjutraj zbudiš in nimaš bolečin. Bilo mi je povsem nerazumljivo, da je mogoče odstraniti toliko let stare bolečine, pa je resnično. Lahko rečem samo krasno! Po nadaljnjih terapijah so se pokazali tudi drugi pozitivni učinki npr. miren globok spanec, boljša prekrvavitev in veselje do hoje-gibanja.. Ne vprašajte me kako terapije delujejo, ne vem, vem le, da se veliko bolje počutim, da lahko spet delujem kot si želim. Hvaležna sem gospodu Janezu golobiču, da mi pomaga s svojim znanjem, trudom in terapijami do boljšega zdravja. Želim povedati tudi drugim ljudem, da naj ne prenašajo bolečin in slabega zdravja, pač pa si poiščejo pomoč terapevtov, ki pomagajo z dušo.

Faletič Frančiška
Kranj

Napišite svoje mnenje


Vaše ime in priimek:
Vaš elektronski naslov:    
Sporočilo:  
CAPTCHA image
*

Panacea

Janez Golobič s.p.
Vodnikova c. 106
Ljubljana
ID:SI84870486
TR: SI56 0202 1025 5086 244
Mobi. 041 473161
Panacea mail

 
Kdo sem:

  • Shiatsu praktik , Učitelj shiatsa (t)
  • poslovni mojster praktik za Nevrolingvistično programiranje
  • fitness inštruktor
  • učitelj deskanja na snegu
  • dipl. varstvoslovec
 

Kje smo


Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview