Mnenja študentov

Root  /  Shiatsu šola  /  Mnenja študentov

Mnenja udeležencev izobraževanj

"Ko je učenec pripravljen, pride učitelj."

Shiatsu mi pomaga pri razumevanju življenja, izpopolnjuje me in mi pomaga da se lažje spopadam z raznimi težavami. V veselje in zadovoljstvo mi je, da lahko tudi jaz pomagam drugim. Britanski sistem sole nam nudi kvalitetno izobraževanje, ponuja široko obzorje znanja, od nas zahteva veliko, vendar poskrbijo, da ta znanja res osvojimo.Od kar sem študentka shiatsu šole se počutim bogatejšo.

Tatjana Salmič

Vsak človek ima v sebi mehanizme za samozdravljenje in shiatsu je zagotovo ena izmed tehnik, ki jih spodbudi. Meni so prvič v življenju namerili kak centimeter več (ja, tako se z redno masažo naravnajo vretenca :)), po letih prizadevanj sem končno zanosila in danes skačem za navihanim 16-mesečnikom. Sicer pa je pridobljeno znanje res na nivoju, vzdušje v šoli izredno prijetno, spoznaš super ljudi s podobnimi interesi in še bi lahko naštevala. Vsekakor priporočam, odsvetujem pa tistim, ki zase iščejo neko instant rešitev in vikend tečaje.

Petra 

Šola je zelo dobro organizirana in od študenta zahteva veliko samostojnega dela, predvsem praktičnega. V zameno dobimo ogromno znanja na visokem nivoju, ki ga vsi učitelji zelo nesebično delijo. Vzdušje je odlično, spoznaš nove podobno misleče ljudi, zato jo toplo priporočam vsem, ki so pripravljeni na nove izzive.

Gabrijela Kupljena Z.

 

Panacea

Janez Golobič s.p.
Vodnikova c. 106
Ljubljana
ID:SI84870486
TR: SI56 0202 1025 5086 244
Mobi. 041 473161
Panacea mail

 
Kdo sem:

  • Shiatsu praktik , Učitelj shiatsa (t)
  • poslovni mojster praktik za Nevrolingvistično programiranje
  • fitness inštruktor
  • učitelj deskanja na snegu
  • dipl. varstvoslovec
 

Kje smo


Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview