Učitelji

Root  /  Shiatsu šola  /  Učitelji
Jani Golobič


Shiatsu terapevt

Po osnovnem poklicu je dipl. Varstvoslovec.

Med letom 2000 in 2003 se je učil shiatsu pri učitelju shiatsa Chris Milfordu.
Svoje znanje je vseskozi nadgrajeval, med drugim pri učiteljicah shiatsa Gill Hattersley in Char Scrivener z British school of Shiatsu-Do, kjer je leta 2011 pridobil tudi diplomo. Učil se je tudi pri enemu od najbolj priznanih učiteljev Shiatsa Saulu Goodmanu. Pri njem je opravil celotno Shiatsu/Shintai izobraževanje, ter mu asistiral pri izobraževanjih na območju Evrope. Pri njem je opravil tudi izobraževanje za učiteljski nivo I. In II. Stopnje.

Profesionalno shiatsu prakso ima od leta 2005, ko je ustanovil Shiatsu center Panacea v Ljubljani. V letu 2013 je ustanovil Shiatsu šolo ter v sodelovanju z British school of Shiatsu-Do začel z izobraževanjem za profesionalni nivo Shiatsa po programu veljavnem na področju EU. V izobraževalnem procesu sodeluje kot asistent oz. mlajši učitelj (t) te šole.

Kot član Gospodarske Zbornice RS, Sekcije Holistov je pobudnik in član skupine za pripravo poklicnega standarda za Shiatsu in je sodeloval pri pripravi kataloga znanj za poklic shiatsu.

Je tudi poslovni mojster praktik Nevrolingvističnega Programiranja, fitness inštruktor in učitelj deskanja na snegu.

Gill Hattersley B.Ed., Dip.BSS

Vodja izobraževanja za Essex

Njen stil učenja je profesionalen in sproščen z tako z obilico humorja kot z resnim pristopom. Po osnovni izobrazbi je osnovnošolska učiteljica glasbenega pouka, več let pa je bila tudi ravnateljica osnovne šole. Kvalificirana učiteljica shiatsa pri BSS-Do je postala 1996 in istega leta prevzela izobraževanje za področje essexa.
Veliko je potovala po Orientu. Študirala in delala na Japonskem, kjer se je tudi prvič srečala s Shiatsom. Leta 1990 je bila je tudi na specializaciji na shiatsu Namikoshi school, Kobe, Japonska.
Sodelovala je tudi z Patrick McCarthiem, mednarodno priznanim učiteljem makrobiotike, kot tudi z mojstrom Ryokyu Endo Sensei, pri katerem je bila v Kyotu leta 1990.
Posebno jo zanima in se ukvarja z energetskimi vplivi hrane na zdravje po teoriji Tradicionalne Kitajske medicine. Kot priznan shiatsu strokovnjak je vključena v projekte zdravljenje odvisnikov od drog in alkohola in v projekte pomoč pri odpravi motenj hranjenja.

Panacea

Janez Golobič s.p.
Vodnikova c. 106
Ljubljana
ID:SI84870486
TR: SI56 0202 1025 5086 244
Mobi. 041 473161
Panacea mail

 
Kdo sem:

  • Shiatsu praktik , Učitelj shiatsa (t)
  • poslovni mojster praktik za Nevrolingvistično programiranje
  • fitness inštruktor
  • učitelj deskanja na snegu
  • dipl. varstvoslovec
 

Kje smo


Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview